Invitation til Årsmøde den 20. - 22. marts 2015

Kære medlemmer og pårørende

Det er med glæde, vi endnu engang inviterer til Dansk Narkolepsiforenings årlige medlemsmøde/-kursus med spændende foredrag og generalforsamling.

At mødes med andre, som har narkolepsi, er en god måde at blive inspireret til et godt liv med narkolepsi, at skabe gode kontakter til andre, der har samme vilkår, og til at blive klogere på sygdommen. Igen i år har bestyrelsen besluttet, at lade børn deltage uden beregning, såfremt de er medlem af DNF MED narkolepsi, er under 18 år OG i følge med en betalende deltager (i deleværelse/på en opredning). Alle voksne medlemmer MED narkolepsijhypersomni får 500 kr. i rabat, hvis de deltager i arrangement med overnatning. Disse initiativer er mulige, fordi vi er så heldige at have fået et privat (anonymt) legat- tak for det! Husk også at du kan bruge DNFs gavekort til at betale årsweekenden med. Se mere på hjemmesiden.

Årsmødet bliver afholdt i weekenden den 20. til 22. marts 2015 på

Vejle Center Hotel
Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle

Ved siden af hotellet ligger DGI Huset med idrætsfaciliteter, så har du/I lyst til en svømmetur, er der mulighed for dette. Du beder bare om en adgangsbillet i receptionen. så husk badetøj. Man kan også scanne løberuter i området. Se mere derom på hotellets hjemmeside: www.vejlecenterhotel.dk

Der vil som sædvanlig være mulighed for overnatning fra fredag den 20. marts. Der er ikke indlæg fredag aften, men under og efter middagen vil der være socialt samvær med rig lejlighed til samtaler.

Lørdag den 21. marts starter med et foredrag om livet med narkolepsi set i et sundhedsfremmende perspektiv.

Sundhedsinnovator og forfatter Peter Thybo ( www.peterthybo.dk ) er kendt i internationale sammenhænge. Han har siden 1980'erne arbejdet med og forsket i, hvordan man kan have et sundt og godt liv på trods af sygdom og lidelser. Han var også med til at opstarte det kendte kursusforløb "Lær at leve med en kronisk sygdom". Peter Thybo vil bla. tale om:

  • Hvad er sundhed og trivsel? Nyt fra forskning omkring robuste mennesker der evner at tackle modstand og belastninger.
  • Hvordan kan man være sund og syg på samme tid?
  • Hvad skal der til for, at man selv udvikler trivsel, optimisme og håb på trods af sygdom og lidelse?  
  • Om stress og oplevelser fra livet med kronisk sygdom og lidelser. Hvad skal man forsøge at undgå?
  • Det nødvendige opgør med stigmatiserende identiteter som "syg".
  • Sidste nyt om sociale netværkers betydning for humøret.

Efter frokost har vi vores årlige generalforsamling. Foreningens sekretær Anna Marie Frederiksen har efter mange år i bestyrelsen valgt ikke at genopstille. Suppleant Ann Britt Jørgensen genopstiller heller ikke pga. tid. Derudover har bestyrelsen et forslag til en mindre ændring i vedtægterne i relation til budgettering i foreningen.

Afdelingslæge, neurolog Kristina Svendsen fra Århus Universitetshospital står igen i år for vores specialistindlæg. Kristina vil gennemgå mulighederne for medicinsk behandling af narkolepsi/hypersomni, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer. Vi har overladt til Kristina at vælge eventuelle andre emner, hun synes, vi skal blive kloge på.

Lørdag aften vil der blive serveret en lækker 2 retters menu. Vi skal naturligvis have det traditionelle amerikanske lotteri med mange fine gevinster. Overskuddet går til foreningens arbejde og hvis du ønsker at sponsorere nogle beskedne gaver, modtages de med tak (venligst indpakket). Derefter er der kaffe, hygge og socialt samvær.

Søndag den 22. marts fortæller Connie og Margit fra bestyrelsen om det, der blev talt om og foregik på den årlige europæiske narkolepsikonference EU-NN, som afholdes den 14. og 15. marts i Tyskland. Derudover vil vi samle op på emner og dele information, som har optaget bestyrelsen i løbet af året.

Afslutningsvis har vi afsat tid på programmet til at debattere såkaldte copingstrategier. Udover at det er et af emnerne på årets europæiske konference, er det også et emne, vi alle har brug for at tage stilling til. Der vil være lejlighed til at dele erfaringer om, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Vi glæder os til at se jer og ser frem til en inspirerende weekend i godt selskab med nye såvel som gamle medlemmer.

Venlige hilsner og vel mødt! 
Bestyrelsen

Nyheder

Gå til nyhedsarkiv

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på tlf.: 24 64 78 12