tirsdag, 23 januar 2018 22:33

Invitation til Dansk Narkolepsiforenings 30 års jubilæum og årlige kursus- og medlemsweekend

 

Kære medlemmer og pårørende

Det er med glæde, at vi inviterer til Dansk Narkolepsiforenings 30 års jubilæum og årlige kursus- og medlemsweekend, som afholdes den 9. 10. og 11. marts 2018 på Best Western Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia. Hotellet ligger lige ovenfor det grønne område Madsby Enge.

Det er som altid muligt at vælge mellem 5 forskellige deltagelsespakker – med og uden overnatning. Dem kan du få et overblik over i vedlagte prisliste, program og tilmelding.

I anledning af jubilæet yder vi et tilskud på 500,- kr. til medlemmer, der ønsker at del-tage med overnatning. Ikke-medlemmer (såsom familie, venner og pårørende, som ikke er husstands- eller støttemedlemmer) er velkommen til at deltage til fuld pris.

Det er med glæde, at vi her præsenterer det vedlagte program for foreningens 30 års jubilæum og kursus/medlemsweekend 2018:

Ud over spændende foredrag og generalforsamlingen er der masser af tid (i pauser, under spisning og om aftenen) til, at nye og gamle medlemmer kan sludre sammen og dele erfaringer omkring deres søvnsygdom med alle dens aspekter og indflydelse i hverdagen – og pårørende om at være pårørende. At snakke indbyrdes er en vigtig og positiv del af det at deltage. Du vil blive forbavset over hvor let det er – for alle ved, hvad der tales om. Du vil opdage, at din narkolepsi/idiopatisk hypersomni kan opleves som noget helt normalt. Hvis blot du selv er åben, kan du være med til at dele erfaringer og lære ting og detaljer omkring din sygdom på en god og naturlig måde.

Fredag den 9. marts vil der som sædvanligt være mulighed for overnatning. Mange vælger dette, fordi de har svært ved at nå frem lørdag morgen, eller fordi det bare er hyggeligt at være med helt fra starten. Vi samles kl. 18 og får noget godt at spise, og resten af aftenen er der socialt samvær.

Lørdag den 10. marts er der kaffe/te ved salen både til dem, der kommer om morgenen og til dem, der har overnattet og spist morgenmad – inden vi starter på programmet i foredragssalen med velkomst og praktisk information af formanden.

Derefter går vi videre til generalforsamling, som faktisk plejer at være hyggelig! Som det fremgår af vedlagte indkaldelse (og artikel i Morfeus), er der et forslag fra bestyrelsen om en tilføjelse i vedtægterne, som der skal stemmes om.

Efter frokost er der en pause med mulighed for at tage en lur, snakke sammen, gå en tur eller tage et hurtigt smut i svømmehallen... Der er gratis adgang for hotellets gæster til tropisk badeland, svømmehal og bowling ved siden af hotellet. Især de unge tager ofte en tur sammen i svømmehal. Så husk badetøj, hvis det kunne have interesse.

Om eftermiddagen er der foredrag med Arne Nielsson, som er ti-dobbelt verdens-mester og olympisk sølvvinder i kanoroning. Arne Nielsson har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder – og er to gange blevet kåret som ”Årets Inspirator”. Det er den største anerkendelse en foredragsholder i Danmark kan få. Den tidligere topatlet ved, hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv. Det samme bør man gøre som arbejdskollega, partner, forælder – og når man har en kronisk søvnsygdom – hvis man vil opnå harmoni i tilværelsen. Kodeordene er begejstring, mental træning og coaching. I foredraget Viljen til sejr – med en kronisk søvnsygdom, som Arne Nielsson har skræddersyet til os, vil han komme ind på følgende punker:

  • Skabe større harmoni mellem job, familie og fritid på trods af dine livsomstændigheder
  • Hvordan spiller man hinanden gode, når man er under pres i dagligdagen
  • Forstå hinandens persontyper som familiemedlemmer og som kolleger
  • Bevidstheden om at bruge hinandens persontyper for at få det bedste frem i hinanden
  • Være bevidst om begrebet: "Det, du ser efter, er det, du får øje på"
  • Være bevidst om begrebet: "Spille hinanden gode" - hvad betyder det?
  • Husk at acceptere det, der sker, og lære af det, så du bliver en bedre version af dig selv

Læs mere om Arne Nielsson på www.foqus.management.dk og www.plan4u.dk

Efter foredraget er der igen en pause, som eventuelt kan bruges til at gøre sig klar til jubilæumsmiddagen – eller til at tage en lur, snakke, gå en tur eller tage i svømmehallen.

Lørdag aften fejrer vi foreningens 30 års jubilæum med en lækker 3 retters middag. I anledning af jubilæet inviterer vi nogle gæster (neurologer mv.), som I vil blive præsenteret for på medlemsweekenden. Der vil også blive holdt tale, bla. om hvordan grundstenen for DNF blev lagt for mere end 30 år siden. Og så skal vi naturligvis have det traditionelle amerikanske lotteri med mange fine gevinster. Overskuddet går til foreningens arbejde, og hvis du ønsker at sponsorere nogle gaver, modtages de med tak (venligst indpakket). Efter middagen er der kaffe, hygge og socialt samvær resten af aftenen.

Søndag den 11. marts er der foredrag med Poul Jennum, overlæge på Dansk Center for Søvnmedicin i Glostrup og professor i neurofysiologi ved København Universitet. Poul Jennum er blandt de internationalt førende forskere inden for narkolepsi. Han vil i anledning af jubilæet fortælle om Narkolepsiens historie fra 1800-tallet til i dag – og føre os på en spændende tidsrejse gennem den udvikling, narkolepsien har undergået indenfor forskning, diagnosticering og behandling. Lige fra sygdommen blev navngivet og klassificeret for mere end hundrede år siden, til den nyeste viden i dag. Poul Jennum vil også løfte sløret for, hvad der er af aktuelle planer for fremtiden – i det næste kapitel i narkolepsiens historie.

Inden frokost er der afrunding og tak for denne gang ved formanden.

Årsweekenden slutter efter frokost. Husk at bestille værelse til søndag efter kl. 11.00 på tilmeldingsskemaet, hvis du har brug for en lur inden hjemrejsen.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig/jer og håber, at I møder talstærkt op.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Hvis du vil GÅ fra Fredericia Banegård til hotellet (ca. 1,7 km), kan du benytte følgende anvisning: Gå ud af hovedbygningen (ud på Jernbanegade) og drej til venstre / Gå op til den trafikerede vej for enden af Jernbanegade / Drej til venstre ind på Vesterbrogade / Fortsæt under broen, hvorefter Vesterbrogade skifter navn til Vejlevej. Fortsæt hen til lyskrydset / Gå til højre (over lyskrydset) ind på Lumbyesvej / Gå på fortovet langs Lumbyevejs venstre side, da der ikke er fortov på højre side. (Du Kan også efter ca. 350 m gå ad en grussti langs højre side. Drej da til højre ind på Madsbyvej og straks efter til venstre ad grusstien) / Drej til højre ind på Kommunikationsvej. Den bliver til en asfalteret gangsti langs søen i Madsby Enge / Hotellet ligger fremme oppe på venstre side. Fortsæt ad gangstien højre om hotellet. Drej til venstre og du kommer hen til hovedindgangen.

 

Læst 19385 gange

Skriv en kommentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Nyheder

Gå til nyhedsarkiv

HAR DU SPØRGSMÅL?

Ring til os på tlf.: 24 64 78 12